måndag 20 juni 2011

Bakom kulisserna

Jag har verkligen förmånen att få jobba på fantastiska platser, med fantastiska människor och göra saker som känns meningsfulla. Och ofta är verkligheten bakom kulisserna bättre än slutresultatet i tv.

Så här såg det ut ute vid Degerträsk där Anne och jag vandrade omkring under hela torsdagens Strömsöbandning. En helt magisk plats med blommande tuvull och skvattram och vattenspeglar överallt...
Vi hittade nya fantastiska naturbilder överallt, och regissören Matias och fotografen Matti fick bara acceptera att de skulle komma hem med tillräckligt många fina naturbilder för att göra en smärre naturfilm.
Jag har hittat en groda!


Anne och jag lagar vandringsmat, jag skalar vitlök. Ingen vandring utan ett kryddkit, en vitlök och en liten flaska olivolja.

5 kommentarer:

 1. Vilken härlig utflykt! :) En sån där fin plats man inte visste fanns.

  SvaraRadera
 2. Ja, verkligen! Ibland blir man förvånad.

  SvaraRadera
 3. Ja, va kul! :)

  Förresten, undrar om du fick du mitt mail med blåbärsris och klätterskor...? Hoppas det. Funderade bara på vad du tyckte... Vi hörs!

  SvaraRadera
 4. Hej Alexandra, jag var på en föreläsning som du höll i Hörnefors för ett par veckor sedan, där berättade du om en ört/blomma (minns ej) som kvinnor i århundraden hade använt för att föryngra huden/släta ut rynkor,det är så typiskt när man ska berätta för någon och så har glömt namnet på blomman/örten !?
  Vad var det för nåt ?
  Ha en fin sommar i naturens tecken :)

  //Gilla.

  SvaraRadera
 5. Anti-rynkörten är daggkåpa. Koka te av bladen och tvätta dig med.

  SvaraRadera